A e dini pse në reklama çamçakëzët janë gjithmonë dy?

0
245

A e keni menduar ndonjëherë se pse njerëzit në reklamat e çamçakëzeve gjithmonë marrin dy copë njëkohësisht? Kjo është një mashtrim për t’ju bërë të mendoni se është mënyra e duhur për ta përtypur.
Ndërkohë, ju do të përdorni dy herë më shumë çamçakëzë gjatë së njëjtës periudhë kohore, dhe prodhuesit do të shesin më shumë.
E njëjta gjë vlen për qetësues dhe vitamina të caktuara. Të njëjtën taktikë kanë përdorur edhe prodhuesit e shampove të cilët theksonin se gjatë larjes, flokët duhet t’i shkumoni dy herë me shampo. Shumë nga ne kështu veprojnë akoma!