A do të mbahen garat e kalërimit në Kosovë?

0
190

Sporti i kuajve është një ndër sportet e vjetra në botë.
Hipodromet nëpër botë po e vazhdojnë këtë sport që është bërë mjaft modern dhe tradicional.
Edhe Kosova nuk po mbetet mbrapa në këtë aspekt.
Afaristi nga Gjermania i cili është kalorës i shquar nëpër Europë ka shpallur një ftesë për garat Europiane në Kosovë.
Kjo ftesë është një shpresë se po e kalojmë covidin 19.
Agron Krasniqi shprehet me entuziazëm tërë jetë: do të mbahen kismet.

Ai tregon për Syri TV se ka marr konfirmime për pjesmarrje duke fillu që nga shtetet fqinje, ato europiane, e deri nga Amerika e largët.

Si duket Kosova këtë verë do të ketë një vapë festive si nikoqire .

Hava Kurti Krasniqi