Sport

Latest Sport News

Takim i Kryetarit të FFK z. Agim Ademi me Kryetarin e UKSHFZ dhe FFSHGJ-se

Sot në takimin e radhës Kryetari i FFK z. Agim Ademi ne

SYRI TV SYRI TV August 8, 2022

FC KOSOVA Zürich është fituese e Kupës së UKSHFZ 2022

Pas një pauze dy vjeçare shkaku i pandemisë globale, ketë vit tradicionalisht

SYRI TV SYRI TV Juni 27, 2022

Nesër me 26 Qershor 2022 zhvillohet Kupa e Unionit të Klubeve Shqiptare të Futbollit në Zvicër

Në stadiumin Bodenweid të FC Prishtina nga Berni nesër zhvillohet turniri i

SYRI TV SYRI TV Juni 25, 2022

“FRIDAY NIGHT BOXING” Nivel botëror në Uster të Zvicrës: Arnold Gjergjaj, Afred Kqira, dhe Ramadan Hiseni

Boksierët shqiptar kishin paralajmëruar fitore dhe ashtu ndodhi, fitore e merituar e

SYRI TV SYRI TV Juni 15, 2022

«FRIDAY NIGHT BOXING» Nivel botëror me 10 qershor në Uster të Zvicrës

Qyteti i vogël në Zvicrën, Uster, me 10 qershor 2022 do të

SYRI TV SYRI TV Juni 9, 2022

KF »GUANGZHOU CITY » NGA KINA VLERËSON ME MIRËNJOHJE GAZETARIN E SYRI.TV NGA ZVICËRA

06.05.2022 Kinë Është hera e katërt që gazetari i televizionit SYRI. TV

SYRI TV SYRI TV Mai 6, 2022

Shkëlqesia e tije Ambasadori Z. Sami Ukelli dhuroi kampionit të dyfishtë z. Luan Rudaj mirënjohje për rezultatet e arritura

Ishte nder dhe kënaqësinë bashkë me kampionin botës në Muay Thai z.

SYRI TV SYRI TV April 25, 2022