Besnik Kelmendi në forumin politik në Essen me z. Armin Laschet

0
132

Të dashur Miq Unë sot ndodhem këtu në forumin politike në Essen me Kancelarin e ardhshëm të Gjermanisë, z. Armin Laschet CDU-së.

Gjatë takimit me të pata rastin ti shpreh edhe njëherë urimet më të përzemërta në këto zgjedhje federale.

Gjithashtu diskutuam në parim për çështjen e dialogut Kosovë -Serbi, liberalizimin e vizave, përmirësimin e procedurave në termin në Ambasadë, njohjen e patentave të shtetaseve shqiptare, ku mora mbështetjen dhe përkrahjen e tij se do të bëje më të mirën për komunitetin Shqiptare.

Ndaj, nëpërmjet këtij mesazhi dëshiroj ti bëje një thirrje publike të gjithë bashkëkombësit e mi, me të drejte vote në Gjermani që të dalin masiv në këto zgjedhje federale dhe të mbështesin partin CDU sepse partia CDU ka qenë është dhe do të mbetet e palëkundur në përkrahjen e Shqiptareve drejte familjes tone të madhe Evropiane