Në qendrën kryesore të mjekësisë familjare në qendër të Prishtinës

0
164

Në qendrën kryesore të mjekësisë familjare në qendër të Prishtinës , mu desht të kërkoj ndihmë , pas simtomeve që më u rikthyen sikur të ketë ngulfatur kovidi përsëri , me që morra vaksinën e dytë të dreqit …!

Më drejtuan në dhomë 17 dhe ajo me mua në dhomën nr.12 të konsulltohet me kolegën.

Unë kam marrë vaksinën në orarë pune , dhe kam punuar – më tha Zarife Gashi !

Edhe unë të parën – ja prita , por tash në këtë temperaturë kam ethe , kokëdhimbje e barkqitje …, vërtetë ndihem keq , – i thash!

Kur kuptoi se jetoj në Zurich dhe jam vaksinuar në Preshevë , tha – pusho dy javë sepse nuk mund të udhëtosh …- jam në punë , nuk mundem- shko në Preshevë apo Zürich , ju ju besoni atyre më shumë – ma ndërpreu bisedën Arbnore MILLA-ku , mjekja kujdestare.

Unë kam shtëpinë time këtu përballë ambullantes , ju lutem …- Sa mirë , mu drejtuan , sikur deshën të më pajtojnë me një seri receta barërash , që veç i merrja tashmë!

Luaje mi kryt e bullit – thotë populli!

Faleminderit !

Hyrije Jusufi