NËNA E VAKIVE!

0
160

A e dini se «vetëm» shqiptarëve i bëjnë vaki disa gjana!?!?!?

P.sh. veç shqiptarëve «iu ik gjumi»!? Apo. veç shqiptarët «i lëshon buka»!? Veç shqiptarëve «i këputet shpirti»!?!?

E keni dëgjua dikën kur thotë: «Më ka ik gjumi diçka», apo «më ka lëshua buka, apo «mu ka këputë shpirti»

Ka dhe thënie të tjera.

Po, e keni dëgjuar dikë në gjuhët tjera të thotë diçka të tillë!?!?

Jo, sigurisht!!??

Për atë thuhet se ne jemi «nëna e vakisë»!?

Nexhat Abdiu