Pikturë për Presidenten Vjosa Osmani Sadriu nga Gazmend Freitag

0
343

Artisti i njohur i shumë pikturave në zë
Gazmend Freitag, me origjinė nga Kosova, kësaj here ka pikturuar Presidenten Vjosa Osmani Sadriu.
Ai shprehet se është i lumtur që Kosova ka një grua për Presidente, dhe zgjedhjen e Vjosës e sheh edhe si një shansë për të ngritur rolin e gruas në shoqërinë shqiptare.
Artisti që jeton në Austri beson shumë se barazia gjinore e ndihmon shumë shtetin në çdo aspekt.
Ai beson se Vjosa do të bëjë shumë për integrimin sa më të madh të gruas në politikë si dhe rrjetizimin dhe punësimin e grave.
Mesazhi i tij me këtë pikturë është edhe një bekim urimi për Presidenten e Kosovës.

Linku i Videos:

(2) VJOSA OSMANI – Gazmend Freitag – YouTube

Hava Kurti Krasniqi