Urime Kosovë!

0
134

Televizioni i Diasporës nga Zvicra TV Syri, si Institucion në shërbim të gjithë mërgatës bashkë me stafin, i uron vendit konsolidimin e institucioneve dhe po ashtu edhe Zonjës Vjosa Osmani i uron postin e Presidentes së shtetit duke i dëshiruar suksese në misionin e saj Kombëtar.