Kur vdesin Artistët, populli e ndjenë dhimbjen në shpirt.

0
286

Hava kurti krasniqi

Arti e ndryshon jetën e një shoqërie.

Papritur i dhamë lamtumirën edhe Aktorit tonë të madh nga Maqedonia, Luran Ahmeti, artistit të teatrove, filmave e serialeve të ndryshme.

Veprat dhe rolet e tij në të cilat u përkushtua me bagazhin e tij artistik e intelektual do ta mbajnë përjetë të gjallë.

Sot i kujtova varrezat e Butelit Luran, dhe loti im kërkonte të binte aty, si një falënderim për çdo gjë që ke dhënë për shoqëri.

Reflektimi yt i denjë do të jetoj sa të jetë toka me qiell.

Pusho në paqe Artist !