Lara kthehet për të gëzuar, triumf i madh në St. Anton

0
231

Ajo duhej të priste tre vjet, por më në fund Lara Gut-Behrami ka gjetur gëzimin për të fituar në super G.

Lara është bashkëshortja e futbollistit te njohur shqiptaro zviceran Valon Behrami

Me një performancë mjeshtërore në një garë plot gracka që i vuri në vështirësi të gjitha vajzat, 29-vjeçarja mundi konkurrentet dhe në St. Anton arriti triumfin numër 27 në Kupën e Botës, i 13-ti në specialitetin e tij, i cili megjithatë mungonte nga 21 janari 2018 në Cortina.
Në pistën austriake Lara Behrami ishte shumë agresive nga dyert e para, duke arritur të grumbullojë menjëherë një avantazh të madh të cilin më pas ajo arriti ta mbante deri në vijën e fundit /shkruan RSI Sport

SG D di St.Anton, il servizio sulla gara (Telegiornale 10.01.2021, 20h00)