Biznismeni Kërçovarë nga Zvicra Gëzim Miftari ndërton puse në Indi (FOTO)

0
312

Gëzim Miftari është një mërgimtar nga Kërçova,Republika e Maqedonisë Veriore, ka lindur në Kërçovë dhe deri në moshën 17 vjeçare ka jetuar, dhe mësuar në vendlindje, pastaj vjen në Zvicër ku sot është një biznismen shum i suksesëshëm.

Është biznismen i sukseshëm fal klientve të besueshëm, sinqeritetit , korrektsisë dhe saktësisë.

Ai sot ka publikuar edhe disa foto dhe video ku ka paraqitur disa puse të ndërtuar nga ai në vendet e varfëra të Indisë