Një baba shembullorë! Burrë artist!

0
623

Burrë artist është ai burrë,që kujdeset për gruan dhe fëmijët e tij,burrë artist është ai burrë, që këmbët e çojnë drejt shtëpisë së vet e jo drejt grave të botës,burrë artist është ai burrë,që lufton në mbrojtje të nderit dhe mirëqenies së familjes së vet.


Me një prind të tillë (babain) ndihet krenar jo vetëm familja e tij, por me burra që gjinden duke sakrifikuar përkrah familjes së shenjtë, krenohet i tërë njerëzimi dhe rrethi i miqësisë e i shoqërisë që i rrethon.

Kështu që, si përfundim;
» Fëmijët janë pasqyra e prindërit «!
Zoti e bekoftë familjen e poetes së vogël Lediona A Syla,së bashku me poete Ledionën ❤️🇦🇱🌹😘🙏

Donika Cela