Bekim Ibrahimi gati për “Jam sheqer Kosove, ti je mjaltë Shqipnie»

0
1379

NGA: MAKSIM GJOKAJ MË: 3 KORRIK 2020

Ai është një artist i njohur i cili vjen herë pas herë me projekte muzikore shumë me cilësi duke bashkëpunuar me emrat më të njohur.

Po flasim për Bekim Ibrahimi ku ishte këto ditë në Shqipëri e Kosovë për të realizuar një këngë të bukur ku mësojmë se titullohet «Jam sheqer Kosove, ti je mjajt Shqipnie» me tekst nga vetë këngëtari e muzikë, orkestrim dhe aranzhman nga Edmond Rrapi.

Kënga pritet të publikohet shumë shpejt me video punuar mjeshtërisht nga Art Fabe, e ky projekt i finalizuar me videoklip është i katërti për të.

Duke parë bashkëpunëtorët e tij dhe vlerat e artistit padiskutim se do të jetë një hit./BSImageFOTO GALERIImageFOTO GALERIImageFOTO GALERI