Vaksina kundër korona virusit! Trump kërkon të blejë laboratorin në Tübingen të Gjermanisë.

0
499

Në shumë vende të botës shkencëtarë, mjekë të shumtë janë duke punuar për të studiuar më shumë virusin e ri dhe për të gjetur mënyrën e duhur për ta luftuar sa më shpejt.

Vaksina e parë që do të luftojë cornavirus do të prodhohet në  Gjermani.


E pabesueshme: një laborator gjerman në Tübingen aktualisht është duke zhvilluar një vaksinë kundër koronavirusit. Trump aktualisht është duke u përpjekur të blejë këtë kompani për të siguruar këtë ilaç për Shtetet e Bashkuara. Qeveria federale tani duhet të përdorë të gjitha mjetet, përfshirë mjetet financiare, për ta mbajtur këtë kompani në Gjermani. Sa degjenerues është ky president i SHBA !?

Shkruan Doris Pack ne faqen e saj zyrtare.