PËRURIMIN E LIBRIT GJERGJ KASTRIOTI-SKËNDERBEU HEROI KOMBËTAR I SHQIPTARËVE

0
396

F T E S Ë

Për pjesëmarrje me datën 21 Larcor (Mars) 2020, në organizimin Kulturor, prej orës 13:00 deri në orën 15:00 sipas programit në vijim:

1. PËRURIMIN E LIBRIT GJERGJ KASTRIOTI-SKËNDERBEU HEROI KOMBËTAR I SHQIPTARËVE, kushtuar 550 vjetorit të kalimit në amshim, në 550 faqet e librit mepunimet e tyrejanë paraqitur 50 studiues shqiptar dhe të huaj.

Ftesa më poshtë: