(Video) Bekim Zogaj i ftuar në emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër, flet për përvojat e shumta në Futboll

0
561

Grenchen, me 6 Janar 2019
I ftuar në emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër te gazetari Kasam Selimi, gjyqtari i parë shqiptar që aktualisht gjendet në majat e futbollit të Zvicrës, Bekim Zogaj, flet për të arriturat e tija, për përvojat e shumta që i merr gati çdo javë.
Zogaj, në veçanti flet për përvojat në gjykimin në garat e UEFA-s, kampionatin francez, atë të Arabisë Saudite. Gjithashtu ai tregon nëse do të merr pjesë në kampionatin Euro 2020 dhe në Ligën e Kombeve.
Për më tepër, ndiqeni emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër, sonte në ora 21:00, në TV Syri në Zvicër.
Këtë emision mund ta gjeni në çdo kohë edhe kanalin zyrtar të TV-së në Youtube dhe në dritaren informative www.radiovala.com.

https://www.facebook.com/SYRITV/videos/2115988428546754/

@Kasam Selimi
@SYRI.TV
@radiovala.com
@Sporti Shqiptar në Zvicër