FOTO/ Publikohen fotot më të bukura të muajit mars

0
779

Një nga gjërat në fantastike e të qenit një editore fotosh është të shikosh imazhe të ndryshme dhe përveçse të merresh me editimin e tyre të duhet edhe të mahnitesh nga pamjet fantastike që shikon.

Fotoja e Viktor Lyagushkin në ekspozitën e tij të fotografive nënujore, «Deri në shkrirjen e akullit», është jashtëmase tërheqëse.

Diçka të tillë e shikon shumë rrallë në jetë dhe tërhiqesh nga imazhet misterioze.

Tamara Krautkramer fotografoi një rrugë në Mexico City, duke përdorur një fustan të bardhë, për të tërhequr syrin dhe për të eksploruar rreth fotografisë.

Jeni duke ecur në rrugë dhe shikoni një person bluza e të cilit lexon «trëndafili i dashurisë» dhe një sërë tjetër elementesh të cilat ju ndihmojnë për të shkrepur një foto perfekte.

Fotografitë që lenjë një gjurmë dhe mbeten në memorien e auditorit arrijnë një ekuilibër mes aftësisë teknike dhe krijimit të një tregimi vizual që tregon të gjithë historinë në një moment.

Kjo ka qenë nnjë përvojë fantastike e një ditoreje fotografish e cila tregon se ka mbetur e mahnitur nga imazhet e realizuara në muajin mars të këtij viti në vende të ndryshme të botës.