VIDEO/Super-hajdutët shqiptarë kapen për 250 mijë euro grabitje, shihni si grabisnin shtëpitë

0
277

Më shumë se 20 vjedhje në shtëpi brenda tre muajve. Në disa raste, grabitjet degjeneruan në plaçkitje dhe sulme të dhunshme ndaj viktimave që i zbuluan.

Policia në Bolonjë ka arrestuar 6 shqiptarë, pjesë e një bande të specializuar vjedhjesh, të kryera ndërmjet gushtit dhe tetorit 2018 në Bolonjë, Casalecchio, Castenaso dhe Granarolo.

Ata kanë kryer plaçkitje që tejkalojnë shumat prej 250 mijë eurosh, përfshirë edhe para, bizhuteri dhe mallra të tjerë.

Të ndaluarit

Ridvan Kerci, ditëlindja 1988

Elton Mhilli, ditëlindja 1993

Daniel Lleshaj, ditëlindja 1997

Mark Pergjeci, ditëlindja 1993

Rudolf Plishta, ditëlindja 1987

Sgominata dalla Polizia banda di ladri di abitazione

Ecco come agiva la banda di ladri albanesi sgominata a Bologna dalla Polizia. In un'abitazione erano andati due volte, in un altro caso avevano ferito a coltellate il padrone di casa che li aveva sorpresi.

Gepostet von Ètv am Dienstag, 5. März 2019