Dua Lipa në kolonën zanore të filmit James Bond

0
380

Detajet rreth filmit tjetër të James Bond janë ende të fshehura në nivelet e sekretit të MI6, por një pjesë e madhe e informacionit mund të ketë dalë.

Këngëtarja-kantautore Dua Lipa, 22 vjeç, është kërkuar të këndojë këngën e filmit dhe lajmi konfirmohet nga grupi synth-pop, Years & Years, gjatë një interviste.

Duke folur për BBC Radio 5 Live, ‹Years & Years›,  Mikey Goldsworthy tha se ishte i zhgënjyer që nuk ishte zgjedhur, pasi grupi i tij kishte bërë një film të shkurtër të quajtur Palo Santo me dy aktorë nga ekskluziviteti spiun, Judi Dench (i cili luan shefin Bond M ) dhe Ben Whishaw (vegël-shpikësi Q).

«Mendova se do të na kërkonin të bënim kolonën zanore, por mjerisht është Dua Lipa,» tha Goldsworthy.

Nëse është kështu, kjo nuk mund të jetë hera e parë që Goldsworthy nuk ka marrë dot një temë Bond.

Radiohead regjistroi një temë për Specter 2015, por u hodh poshtë nga skuadra e prodhimit të filmit për të qenë tepër «melankolik», dhe një këngë nga Sam Smith u përdor në vend. Drejtori i filmit Sam Mendes më vonë tha se situata ishte «një makth i plotë … kemi pasur këtë këngë të bukur dhe ne nuk ishim në gjendje ta përdorim atë».

«M —, nuk kam për qëllim ta them atë?» ai shtoi shpejt. «Kjo është ajo që kam dëgjuar … Ndihem keq tani, ndoshta kam shkatërruar gjithçka