Mësuesja i jep një detyrë klase, përgjigja e nxënësit shqiptar ka për t’ju hequr trurin

0
1549

Nxënësit herë pas here surprizojnë si prindërit edhe mësuesit e tyre. Këtë herë bëhet fjalë për një nxënës në një shkollë 9-vjeçare, të cilit i është dhënë një detyrë.

Si çdo nxënës tjetër, edhe ai duhet të përshkruajë se çfarë dëshiron të bëhet kur të rritet.

Është e habitshme se si një fëmijë shkruan se ëndërron të bëhet shpërndarës droge (spaciatore), pasi një punë e tillë sjell të ardhura të mira.

Me sa duket, droga i ka futur shumë thellë rrënjët e saj në vendin tonë dhe po pregatit brezin e ardhshëm që në bankat e shkollës.