5 teatrot më të bukur në botë

“E gjithë bota është një skenë dhe të gjithë njerëzit janë aktorë” është një prej shprehjeve më të famshme të William Shakespeare. Nëse të gjithë...

Studimi zbulon përse dhe sa shumë gënjejnë njerëzit

Nëse pretendon se nuk gënjen asnjëherë, atëherë po gënjen. Një studim i Shoqatës Amerikane të Psikologjisë doli në përfundimin se njerëzit që gënjejnë më...

Nuk është më Norvegjia! Ky është vendi më i lumtur në botë

Vendi ku ka njerëzit më të lumtur në botë është Finlanda. Sipas huliumtimit të publikuar pak kohë më parë Finlanda zë vendin e parë...

Statistikat e të huajve për gjysmën e parë të vitit 2021

Bern -Wabern, 12 gusht 2021 - Imigrimi në Zvicër u rrit me 3.9 përqind...

Lajmet e fundit

Frizeri me famë ndërkombëtarë Vedat Sulemanov nga Maqedoniae Veriut pjesë e rubrikës «Bardh e...

SYRI.TV: Përshëndetje Vedat Sulemanov mir se na erdhët në rubrikën "Bardh e Zi"  te portalit Syri.tv nga Mërgata,  faleminderit që pranuat ftesën...

Shoqata e Mjekeve Shqiptarë në Gjerman organizon tribun me mjekët shqiptar

Në prani të  e 150 Mjekeve Shqiptarë, Shoqata e  Mjekeve Shqiptarë nga Gjermania ka mbajtur  takimin me 11.09.2021. Takimi...

Kryeministri Kurti priti në takim deputeten shqiptare në Kuvendin e Kroacisë Ermina Lekaj-Përlaskaj

Roli dhe kontributi i shqiptarëve në Kroaci dhe mundësitë e bashkëpunimit me Kosovën, ishim temë e takimit ndërmjet Kryeministrit të Republikës së...