6 të vdekur dhe 35 të plagosur, ky është bilanci i tragjedisë në Itali

0
251

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në një disko në Itali.

Raportohet për një tragjedi të ndoshur në orët e para të mëngjesit në Ankona të Italisë në diskon ‘Blue Latern’

6 persona kanë vdekur dhe 35 janë të plagosur. Viktimat janë 2 djem 3 vajza dhe nëna e një vajze të re.

12 nga të plagosuit janë në gjendje të rëndë. Nga paniku për të dalë njerëzit u shtypën nga turma.

Në disko u shpërnda në ajër me spajt me lëndë helmuese.

Në disko po mbante koncert këngëtari, Sphere Ebbasta.