4 gjëra që pritet të ndodhin këtë javë në botë

0
292

Është e hënë, është një javë e re dhe ndërkohë që ne nuk pretendojmë të dimë gjithçka që do të ndodhë gjatë shtatë ditëve të ardhshme, por kemi një listë me gjërat që do ndhodhin gjatë kësaj jave.

Ju ftojmë të njiheni me 4 gjërat kryesore që do ndodhin këtë javë në botë.

1) Hapi tjetër i Brexit?

Çfarë po ndodh?

Të martën, deputetët britanikë do të mbajnë një debat njëditor dhe pastaj do votojnë mbi marrëveshjen e ndryshuar të kryeministres mbi atë se si të largohen nga Bashkimi Evropian në fund të marsit.

2) Azhurnimi i statusit të Facebook

Çfarë po ndodh?

Facebook do të zbulojë rezultatet e saj vjetore të martën

3) Një marrëveshje shumë e madhe

Çfarë po ndodh?

Një marrëveshje e tregtisë së lirë midis BE dhe Japonisë hyn në fuqi të premten.

4) Merkatoja mbyllet

Çfarë po ndodh?

Merkatoja e transferimit të dimrit të futbollit mbyllet të enjten.