12 VJET NGA VRASJA E DASHNIM HAJRULLAHUT

0
347

Sot mbushen 12 vjet nga vdekja e Dashnim Hajrullahut. Ai u nda nga jeta pasditen e 7 janarit 2005 në moshën 16-vjeçare. Pasi rojet kufitare të Ushtrisë së Serbisë dhe Malit të zi kanë vrarë Dashnimin, i cili ishte duke shkuar te dajët e tij në fshatin Llojan..

Dashnim Hajrullahu lindi në fshatin Rahovicë më 01 tetor 1989, dhe ishte vrarë në Miratoc, buzë vijës kufitare të Serbisë dhe Maqedonisë (Miratocës dhe Llojanit).

Nga dita e vrasjes e deri më sot askush nuk ka dhënë llogari për vrasjen e këtij të riu. FR.