LDK – është Fituese dhe jo humbëse!

0
173
Fatmir Brajshorri Tushi

Partia e cila u themelua në Beograd, dhe, e cila në programin e saj angazhohej për ruajtjen e Jugosllavisë;Partia e cila doli nga OTH të Lidhjes Komuniste të Kosovës dhe e cila e ruajti emrin dhe e la Lidhja Komuniste( Demokratike) e Kosovës;Partia e cila ishte ndaj çdo proteste, demonstrate dhe e cila as pajtimin e gjaqeve nuk e përkrahu;Partia e cila nuk u pengua asnjëherë nga Beogradi për t‘punuar kur pengoheshin studentët ngaqë ua mbyllën Universitetin, Televizion e Radio, Rilindjen dhe gazetat e tjera;Në vitin 2021, me dalë në zgjedhje dhe me i fituar 13,5% të Votave është sukses i madh për AtA, por, Kosova duhet të brengoset ngaqë akoma janë 13,5% të shqipfolësve e të cilët nuk po munden të pajtohen, që Jugosllavia nuk është më!Të fiton LDK sot 13.5% të votave është shqetësuese sepse bëmë një luftë çlirimtare, larguam shkini e Jugosllavi, dhe, sot akoma ka votues, që votojn një Parti , që kurrë nuk deshi Shqipëri!Për mua është shqetësuese që;NISMA me komandant lufte dhe lirie fiton 2.8% të votave teksa LDKja si pasardhëse e Organizatave Themelore të Lidhjes Komuniste të Kosovës fiton 13,5% të votave!Për mua është shqetësuese që;Për komandantin e UÇKës Fatmir Limën votuan 2.8% teksa për komunistin Tito- Jugosllavë Isa Mustafën 13,5% votues…Prandaj o popullMos u ngazëlleni shumë!Mos harroni që, akoma mbrenda nesh, në Kosovë, kemi 13,5% Jugosllavi ( LDK) dhe 6% Serbi Lista Serpska!Propozimi im është:LDK dhe Lista Serpska të shkrihen në një parti!Amen!