Luftëtari i lirisë i zhgënjyer me rrjedhat e pas luftës në Kosovë

0
670

Nik Frroku është i zhgënjyer sipas postimit të tije në FB duke e humbur besimin ne qeverisjen e pas luftës.

Ai haptas tregon mos gatishmërinë e tije për të mos votuar në zgjedhjet e ardhshme sepse është zhgënjyer nga vetë shokët e tij të idealit.

Sipas tije, deri më tani  çdo qeverisje premtoi  dhe kurrë nuk realizoi ato për çka edhe populli i zgjodhi prandaj, si që shkruan i shërbeu atdheut ne paqe dhe luftë dhe kurrë nuk kërkoi më shumë se atë që i takon.

I pakënaqur si luftëtar i cili i ka shërbyer atdheut shkruan se me veteranët e rrejshëm dhe mirënjohje të pazakonta e kanë shpartalluar e jo ndërtuar dhe si para lufte e kanë boshatisur vendin dhe  të njëjtën gjë ka vepruar edhe ai duke migruar pas 23 viteve.

I pa kënaqur po ashtu edhe me respektimin e vlerave të luftës ku sipas tij është vepruar jo drejt sepse ata të cilët kanë merituar të paktën mirënjohje nuk marrin.

Teksti i plote poshtë!