NË JETË JO VETEM DREJTIMI POR EDHE KAHJA ËSHTË ME RËNDËSI !

0
95

Kishte pas hyrë njeni gabim në autostradë, drejtimin e kishte të mirê por kahjen e kishte të gabuar!

Për ti treguar se ishte gabim, shoferët e makinave tjera ia bënin me dorë, gishta e drita, por ai nuk merrte vesh!

Kur dëgjoi në radio lajmin se dikush në autostradê kishte hyrë gabim dhe po i grahte makinës në kahje të kundërt, i nervozuar bërtiti : jo dikush, por të gjithë paskanë hyre sot gabim, vetëm unë që jam drejtë!?

Ahmet Asani