Takim informues dhe organizativ me diasporën shqiptare në Zvicër!

0
143

Pas krijimit të kushteve për mbajtjen e kontrolluar të tubimeve, Lobi Shqiptar ju fton në takimin informativ, mobilizuese dhe organizativ për mbështetjen e projekteve të zhvillimit ekonomike në Atdhe

Fillimi: ora 11:00

1. Historia e Lobit Shqiptar                                                                       

2. Nevoja për mobilizim rreth projekteve zhvillimore, rritjen

ekonomike dhe krijimin e vendeve të reja të punës në Atdhe,               

3. Formimi i disa komisioneve, grupeve punuese dhe

ndarja detyrave që i nevojiten Lobit për mbarëvajtjen,

e punëve organizative dhe bashkëpunimi me

Credit Union Group apo me kompanitë tjera investuese.                   

Pauza dhe bisedë e lirë: ora 13:00 deri 14:00

4. Prezantimi i gropës investuese nga                               Credit Union Group

5. Shpalosja e projekteve të synuara për Kosovën dhe

trevat etnike shqiptare në Ballkanin                                   Credit Union Group

7. Bashkëpunimi me qeveritë dhe institucionet shtetërore për të realizuar projektet me rëndësi të veçantë ekonomike                                         

8. Mundësitë e pjesëmarrjes në projekte për

anëtarët e diasporës shqiptare                                 Credit Union Group/ LOBI

Pika 1,2,3 dhe 7   prezentuar nga LOBI

Prezantimet zhvillohen në vendin:

27.06.2020 CH – Restorant Züribeck, Pfistergasse 4, 5734 Reinach (AG),

                                     ora 11:00

Ju lutemi mundësisht, na dërgoni pjesëmarrjen tuaj me E-mail dhe regjistrohuni online në www.lobi-shqiptar.com:                      Mail: info@lobi-shqiptar.com

 Tel:   +4915731995934

Ju mirëpresim ngrohtësisht,

Lobit Shqiptar

President:  Skenderbeg Klaiqi