Respekt për vlerat vlerë!

0
369

Në asnjë mënyrë nuk kam qëllimin e përfitimit, famë e as buxhet.
Thjesht ndihem krenare me këngëtarin dhe veprimtarin e Bekim Ibrahimi.
Njeri që respekton femrën vlerë më parë,  ka nderuar pastaj edhe veten thotë Silvana.

Sa mall kishte më parë ekrani i TV, për ty e dashur artiste.
Sa shumë i ke munguar o yll, publikut shqiptar.
Silvana Braçe e bukura dhe e para prezantuese me vlerë.
Artiste si ty, kurrë artit nuk ka me i ardhur.

Ku ishe fshehur gjer më dje artiste e çmuar?!
Si nuk u gjind një vend për ty në asnjë TV tek ne?!
Sa bukur vlera burrë, që ka ditur me të vlerësuar.
Faleminderit Bekim-vlerë arti për emocionet që nëpërmjet eventit tuaj na ke dhuruar!
Falë suksesit tuaj, mu dha mundësia e kënaqësisë shpirtërorë për të shkruar.
Respekt për jetë, qofshi të suksesit të merituar!

Shkruan poetja!

Me respekt për ju shqiptari, nga Donika Cela.