DOLI VENDIMI I GJYKATËS KUSHTETUESE TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS!

0
204

Gjykata Kushtetuese e Republikes se Kosovës morri vendimin me te cilin pranohet kërkesa e presidentit të Kosoves, per themelimin e qeverise se re pas rrezimit te qeverise LVV&LDK me mocion. Ne vendim thuhet se asnje parti apo koalicion fitues nuk ka të drejtë të bllokoj formimin e Qeverisë së Kosovës! Me këtë vendim de jure dhe de fakto i hapet rruga formimit te qeverise se re, pa patur nevojë te shkohet ne zgjedhje!

Ahmet Asani