Ku gjindet në moment Kosova Lindore? Në Sërbi 292 raste të reja me Coronavirus në 24 orë, 7 të vdekur

0
261

Në 24 orët e fundit në Serbi janë konfirmuar me koronavirus 292 raste të reja, ndërsa shtatë të sëmuar kanë vdekur, duke e çuar kështu numrin e rasteve të vdekjeve në 58,

Numri i përgjithshëm i të infektuarve me koronavirus në Serbi ka shkuar në 2.200 veta.

Sipas informatave nga terreni në Preshevë është e përgatitur sipas kushteve minimale që kanë  për situatën e shfaqjes eventuale të Corona Virusit.

Deri më sot në komunën e Preshevës nuk ka asnjë të prekur me Corona Virus.

Popullata në Kosovën Lindore është tepër e revoltuar dhe e indinjuar për mos interesimin e institucioneve të shtetit të Kosovës dhe Shqipërisë të cilët deri me tani nuk kanë shprehur asnjë gatishmëri për ndihmë.  

Ata i gjykojnë liderët politikë në Kosovë për tensione politike në kohën kur është i nevojshëm bashkëveprimi i duhur për këtë popullatë.