Bashkëbisedim nëpërmjet video lidhjes/Skype me Samir Idrizin, trajner i FC Albania Zürich

0
486

Sporti Shqiptar në Zvicër, emisioni i 16-të

Bashkëbisedim nëpërmjet video lidhjes/Skype me Samir Idrizin, trajner i FC Albania Cyrih

Flasim për pasojat nga virusi Korona në Futboll, e sidomos te klubet shqiptare të futbollit në Zvicër

Autor dhe Udhëheqës i emisionit:

Kasam Selimi

Realizimi: SYRI TV

Të gjitha emisionet mund ti gjeni në kanalin zyrtar të TV