Ndërron jetë aktorja e madhe, Leze Qena

0
250

Shuhet ikona e aktrimit. Leze Qena kandërruar jetë në moshën 85 vjecare, mengjesin e sotëm.

Ajo ishte pjesë marrëse në shumë filma, seriale vendore dhe përtej saj.

Shuhet ikona e aktrimit. Leze Qena kandërruar jetë në moshën 85 vjecare, mengjesin e sotëm.