Mesa duket vurisit famkeq dhe vdekjeprurës Covid19 tashmë i ka orët e numëruara

0
2122

Në kohët kur gjysma e planetit është futur në karantinë për të luftuar me mos-përhapje virusin vdekje prurës “Covid19”, Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) ka miratuar medikamentet që shërojnë Koronavirusin.

Sipas të dhënave paraprake formula e kurimit është: Plaquenil që është ilaci i përdorur për të luftuar virusin “Malaria” sygjerohet të jepet në dozën e 200 mg ose 400 mg, dhe do të jepet si masë parandaluese për tu mbrojtur nga virusi njëherë në 21 ditë, ndërkohë që do të duhet të shoqërohet me ilacin Zitromax, një ilac që gjendet në farmaci dhe përdoret për të kuruar Artritin dhe Lupus.

Plaquenil + Zitromax + Ventolin” është formula e barnave që luftojnë dhe shërojnë Covid 19.

E thënë me thjeshtë kura është ilaci kundër Malarias plus antibiotik i thjeshtë do të mund të shërojnë të prekurit me Covid 19.

Poashtu edhe Pekini këtë javë, ka pasur sukses të qartë në provat klinike në trajtimin e pacientëve me koronavirus me ilaçin AVIGAN të Pharmakonzern Toyama Chemikal nga Japonia.

Sipas Zhang Xinmin nga Ministria e Shkencës dhe Teknologjisë e Kinës, Avigan, i cili shitet gjenerikisht me emrin favipiravir, ka pasur rezultate inkurajuese në provat klinike në Wuhan dhe Shenzhen. „Isshtë shumë e sigurt dhe në mënyrë të qartë efektive në trajtim,“ tha Zhang

Mesa duket kërcenimi i vurisit famkeq dhe vdekjeprurës #Covid19 tashmë I ka orët e numëruara.