Kik Boksieri, Sazan Memedi është i ftuari i im i radhës, në emisionin e 11-të, Sporti Shqiptar në Zvicër në TV Syri. (Video)

0
929

Bern, me 24 Shkurt 2020

Sazani për herë të parë flet për fillimet e tija në Kik Boks, për përkrahësin e tij më të madh babain, për raportin e tij me trajnerët vëllezërit, Abduli, për titujt e parë si Kampion i Zvicrës, Kampion i Europës në kategorinë WKU, për ndeshjen humanitare në Gostivar, por edhe për ndeshjen e tij të radhës, me 28 Mars 2020.

Të gjitha emisionet mund ti gjeni në kanalin zyrtar të TV Syri në Youtube dhe në dritaren informative www.radiovala.com

Kasam Selimi
Autor dhe Udhëheqës i emisionit