(Video) Albertoz Murtaj, trajneri i FC Besa Biel, i ftuar në emisionin Sportin Shqiptar në Zvicër

0
258

Në emisionin e 10-të, Sporti Shqiptar në Zvicër, i ftuar është Albertoz Murtaj, trajner i FC Besa Biel/Bienne.
Albi flet për fillimet e Besës, për Besën e sotme dhe të të ardhmes. Ai tregon se si ishin gjashtë ndeshjet e para me Besën, në sezonin e parë.
Për më tepër, ndiqeni Sportin Shqiptar në Zvicër, në lidhjen e mëposhtme.
Të gjitha emisionet mund ti gjeni në kanalin zyrtar të TV Syri në Youtube dhe në dritaren informative www.radiovala.com
Bern, me 17 Shkurt 2020
Kasam Selimi
Autor dhe Udhëheqës i emisionit