Xhevat Rexhaj shkruan me një penë të ëmbël dhe të qetë, sikur valëzon.

0
317

Xhevat Rexhaj shkruan me një penë të ëmbël dhe të qetë, sikur valëzon.

Xhevat Rexhaj nga të gjitha sjell frymën e lirisë për të gjithë popujt por pa e kursyer fare edhe kritikën ndaj vet vëllezërve të vet në rregullimin e shtetit duke paragjykuar vetëm të drejtën.

Ai ështe shum aktiv si publicist por edhe  gazetarë  i rryer me ngjarje prekëse nga jeta e mërgimtarit i cili shquhet si për realizëm, si për humanizëm të ndërsjelltë.

Meriton fjalë të mira po ashtu për gjuhën e kursyer, disi fisnike në zgjedhjen e prej tyre një frymë fisnike të tij me penë të hollë në dorë… megjithatë nuk mungon lirizmi që përballë mjerimit bën kontrastet e pikturave dritë-hije të së ardhmes!

Të tilla tregime rrëfejnë cilësitë e larta morale të njerëzve të thjeshtë.

Për më shumë e ndiqni emisionin Rasti të Ejten nga ora 21.00