Gazetari Arben Mehmeti sjell rubrikën javore «Intervista Bardh e Zi» vetëm në portalin Syri.tv

0
657

Gazetari i TV Syri HD Arben Mehmeti njëherit dhe moderator i programit argëtues «BLUE» sjellë rubrikën më të re në portalin më të shikuar e më të lexuar në mërgatë www.syri.tv, » Intervista Bardhë e Zi »

Kjo rubrikë do të jetë një intervistë javore ku do të sjellë personalitete të ndryshme nga fusha dhe lajme të ndryshëm: si nga politika, arsimi, kultura, biznesi, sporti, show bizz, etj.
Intervista do të botohet cdo të Diele ekskluzivishtë vetëm në portalin e Syri.tv.
Lexuesit për mes kësaj interviste do të mund të mësojnë më shumë nga jeta private dhe ajo profesionale e musafirëve të cilët i kemi përzgjedhur.

Në këtë rubrikë flitet vetëm «Bardhë dhe Zi» që do të thotë cdo gjë është e vertetë.

Andaj, mos e humbisni rastin të bëheni dhe ju pjesë e kësajë rubrike që sjellë vetëm portali Syri.tv, një porltal me plotë besueshmëri dhe lajme të verteta .
Uroj që kjo rubrikë të lexohet, të pëlqehet dhe të përcillet së bashku me portalin tonë, Syri.tv.