Perse e akuzojnë Vjosa Osmani?

0
432

Pse gjitha këto sulme ndaj Vjosa Osmanit? Dy sulme të pandershme kanë vërshuar këto ditëve të fundit kundër Vjosa Osmanit!Këto sulme vijnë nga dy taborre e që në faktë kanë një komandë.Nga taborri i parë, e që është nga VV,vjenë sulmi se gjëja Vjosa nukë ka kurfarë fuqie politike në LDK, dhe se dikush tjetër vendosë pa e pytur fare ate.Nga i dyti taborr, e që është nga LDK,vjenë sulmi se gjëja Vjosa ka lidhje të fshehta me VV-në dhe nukë mundë ti besohet.Të dyja sulmet që vijnë nga këto dy taborre të ndryshme,në faktë vijnë nga e njejta komandë e cila quhet SHIK(LPK),dhe për qëllim kryesorë kanë pengimin e koalicionit VV-LDK.Athua a do ketë forcë Vjosa të i përballoj këto sulme të cilat lansohen nga SHIK(LPK), i cili si duke ka ndikim kogja të madhë në të dy taborret?Lufta kryesor qė Vjosa duhet bërë, është ti deshifroj këto dhe me një antipropagandë ti demantoj dhe ti gjveshë lakuriq para opinjonit.

Saim Tahiraj