NISI Reisen bart ndihma falas nga Gjermania për Shqipëri

0
328

Kompania NISI REISEN e shprehi gatishmerine me na i marr ndihmat me rimorkio nga HAMBURG – ZOB, OSNABRÜCK – ZOB, HANNOVER-ZOB dhe BERLIN-NEUKÖLLN: Adresat dhe oraret e ngarkimit te autobusave:

1.) Hamburg-ZOB, Adenauerallee, Hamburg, te premten, nga ora 18:00-20:00

2.) Osnabrück-ZOB, Eisenbahnstrasse, te premten nga ora 18:00-20:00.

3.) Berlin-Neukölln, Anzengruberstrasse 9, 12043 Berlin, te premten nga ora 18:00-20:00

4.) Hannover-ZOB, Hamburger Allee, te shtunen ne ora 07:30 te mengjesit

Te gjithe autobuset nisen te shtunen ne mengjes dhe direkt per Durres.

Faleminderit Hava Bekteshi per bashkëpunimin nga Gjermania.