ODA E MËRGIMIT dhe TV SYRI HD

0
228

Në emër të Odës së Mërgimit ekipit realizues dhe në emrin tim, në cilësinë e autorit dhe moderatorit të sajë, shprehu keqardhjen e thellë me rastin e termetit shkatërrues që goditi Shqipërinë dhe ngushëllimet tona më të thella viktimave dhe të gjithë atyre që pësuan. Besojmë në solidaritetin njerëzorë të shqiptarëve kudo që ata jetojnë me vllezërit e tyre në regjionet e goditura dhe dëshirojmë që të i përballojmë së bashku më lehtë këto momente të vështira.

Nexhat Abdiu