Gazetari Baki Rexhepi i ftuari i radhës në emisioni BLUE në TV SYRI HD

0
180

Gazetari i mirënjohur nga Lugina e Preshevës .z Baki Rexhipi sot ishte për vizit në abientet e Televizionit Syri HD i cili shkëmbyen disa ide të bashkëpunimit me Drejtorin Musli Saiti.

Rexhipi poashtu ishte i ftuar në emisioni më të ri në mergatë  „BLUE “ ngjyrë të Europës, i cili udhëheqet nga moderatori Arben Mehmeti. Gazetari nga Lugina për mes interërvistës të dhënë gjatë emisionit BLUE,  faleminderoi mërgatën dhe uroj që të jemi të bashkuar sa më shum sepse si që theksoi ai,  mergatarët janë ata të cilët na japin gjallërinë.

Televizioni Syri HD është një dritare e madhe në mergatë në të cilin cdo ditë e më shumë integron në vete personalitete të cilësuara dike pritur personalitet të larta publike.

Këtë intervistë me gazetarin e mirënjohur nga Lugina e Preshevës z. Baki Rexhepi mundeni ta ndicni të shtunen në ora 21: 00 vetëm në ekranete televizive të Syri HD.

A.M.