TRE VITE PA ASTRITIN!

0
329

Sot tre vite më parë në qelinë e burgut të Prizrenit, u vra në mënyrë mizore nga pushteti Astrit Dehari. Pika e Lëvizjes Vetëvendosje në Luzern bëri homazhe për Astritin, duke u solidarizuar me homazhet e organizuara në sheshin Skënderbe në Prishtinë.
Prehu i qetë Astrit, se vrasja jote ka filluar të ndriçohet dhe kriminelët së shpejti do të dalin para drejtësisë!

Agim Sylejmani

TRE VITE PA ASTRITIN!Sot tre vite më parë në qelinë e burgut të Prizrenit, u vra në mënyrë mizore nga pushteti Astrit Dehari. Pika e Lëvizjes Vetëvendosje në Luzern bëri homazhe për Astritin, duke u solidarizuar me homazhet e organizuara në sheshin Skënderbe në Prishtinë.Prehu i qetë Astrit, se vrasja jote ka filluar të ndriçohet dhe kriminelët së shpejti do të dalin para drejtësisë!

Gepostet von Agim Sylejmani am Montag, 4. November 2019