Emisioni BLUE në kuader të TV Syri HD

0
567

Gazetari nga Presheva sjell emisioni më te ri në TV Syri HD „EMISIONI BLUE „.
Gazetari dhe moderatori Preshevar Arben Mehmeti i cili jeton dhe vepron në Zvicer , pritet që këto ditë do e sjell emisioni më të ri „Emision BLUE “ në ekranet e TV më të shikuar në mërgatë TV SYRI HD .
Emisioni BLUE është argtues, që i editohet personaliteteve publike , show bizzit në këtë emision. Shikuesit munden të ndjekin intervista, muzik ,emocione,kuiz , loja të ndryshme . Mehmeti theksoj se ndihem i lumtur dhe shumë mirënjohës ndaj stafit te mrekullueshëm të TV SYRI HD në Zvicër dhe ndaj Drejtorit Musli Sahti
„Emisioni BLUE“ është në udhëheqje të gazetarit Arben Mehmeti cdo të Shtune nga ora 21:00 vetëm në TV SYRI HD . Më poshtë mundeni të shikoni videon e promos së Emisionit BLUE.