Keshilla Mjeksore … Per ata qe zgjohen naten..

0
652

Për ata që ngrihen natën për të kontrolluar per ndonje zhurme ne shtepi , per te pire uje ose te urinojnë!! Nje keshille e vlefshme qe eshte mire ta dini dhe ta zbatoni.

Cdo person duhet të marrë parasysh tre minuta e gjysmë!!!!

Keni degjuar shpesh?!
Një person që gjithmonë duket i shëndetshëm ka ndërruar jetë natën. Dëgjojmë histori të njerëzve që thone : «Dje, e kam takuar dhe kam biseduar me të,po si vdiq papritmas?
Për ata që zgjohen natën nga gjumi për të urinuar ose në mëngjes herët: Pse janë «tre minuta e gjysëm» kaq të rëndësishëm?
Arsyeja është se kur zgjoheni natën për të shkuar në banjë shpesh bëhet me nxitim. Menjëherë ngrihemi në këmbë, trurit i mungon rrjedha e gjakut.Për shkak se ngriheni papritmas, truri do të jetë anemik dhe do te kemi edhe insuficience /pamjaftueshmeri të zemrës për shkak të mungesës së gjakut.Per ti dhene mundesi trurit dhe zemres qe te rifunksionojne sebashku :

Këshillohet që të praktikoni tre minutat e gjysmë, të cilat janë:

1. Kur zgjoheni, qëndroni në shtrat për një minutë e gjysmë.

2. Uluni në shtrat gjatë gjysëm minutës tjetër;

3. Ulni këmbët dhe uluni në skajin e shtratit për gjysmë minutë deri ne 1 minute.
Pas tre minutash e gjysmë, truri juaj nuk do të jetë më anemik dhe zemra juaj nuk do të dobësohet, gjë që do të zvogëlojë rrezikun e rënies dhe vdekjes së papritur.
Ndani kete keshille me familjen, miqtë dhe të dashurit tuaj. Kjo mund të ndodhë pa marrë parasysh moshën tuaj. Te parandalosh eshte me mire se te mjekosh!

Bild könnte enthalten: eine oder mehrere Personen