Ku ështe Ministria e Diasporës!?

0
212

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike

 

Deri sa për mërgimtarët të cilët janë tepër të interesuar të jenë sa më afer vendlindjes dhe të japin kontributin e tyre ashtu sikur në ditët më të vështira, Ministria e Diasporës si duket ka hyrë në birë të miut.

Tani kur mërgimtaret kërkojnë me shumë informim si të votohet dhe te jen sa më afer kutive te votimit dhe të ndihmojnë në votime pavarësisht cilin subjekt e votojnë ata marin më shumë informata nga burimet e tjera.

Shtrohet pyetja cilat janë shërbimet dhe detyrat e Ministrisë së Diasporës?

Po të shiqohet në Web faqen e Ministrisë së Diasporës mbi një Muaj nuk kan postuar asgjë sepse si duket nga që janë kthyer Mergimtarër e din se janë harxhuar dhe në këtë kohë nuk kan shumë buxhet.

Ministria e Diasporës bëjeni punën si duhet!