Shoqata Kulturore Shqiptare ,,Atdheu,, festoi 10 vjetorin e aktivitetit në Thun Kt. Bern në Zvicër

0
481

Të shtunën me 07.09.2019 Shoqata Kulturore Shqiptare ,,Atdheu,, festoi 10 vjetorin e aktivitetit në Thun Kt. Bern në Zvicër

 

Nën moderimin e figurës amblematike z. Hilmi Gashi dhe kryetarit të Shoqates `Atdheu„ z. Xhemshir Zenuni me kryesinë dhe anëtarsinë e tyre dhuruan per të gjithë të pranishmit një mbrëmje me plotë aktivitete të ndryshme kengë, valle e dhurata. Të pranishëm në sallë pos atdhetarëve ishin edhe figura të ndryshme nga qyteti i Thun.

Pasi u fol rreth themelimit të Shoqatës dhe historikut u shpërblyen edhe një numër i madh të mbështetësve dhe anëtarët e Shoqatës.

 

TV Syri HD ishte gjatë gjithë kohës dhe ka filmuar manifestimin i cili do të transmetohet ne TV të Premten nga ora 20.30.