Shkolla Shqipe Lapsh-Zürich

0
193

LAPSH për kantonin e Cyrihut sot në Efretikon të Cyrihut në praninë e shumë prindërve dhe nxënësve hapën dyert edhe të një shkolle shqipe, nxënësit të gëzuar u ulën për herë të parë në bankat shkollore. LAPSH për kantonin Cyrih falendëron prindërit për bashkpunimin me LAPSH-in ku me angazhimin tonë të përbashkët do të jemi çdo herë edhe më të suksesëshëm në ruajtjën e gjuhës dhe kulturës sonë nga asimilimi! Urime dhe Gëzuar!