Ku ikaloj pushimet Fotomodeli i njohur Kosovar

0
857

Siq e dimi koha e pushimeve është muaji i Korrik dhe ai Gusht por këtyre muajëve nuk i ka i kur as fotomodeli Kosovar Meriton Aliu. Aliu është parë në bregdetin e Ulqinit duke i shijuar pushimet. Për portalin ton modeli Kosovar ka sjellur disa foto nga ky bregdet , ku në këto foto modeli Meriton Aliu është par si gjithmon Heppy dhe në top formë . Se me kë ka kaluar pushimet fotomodeli Kosovar  do të msohet ditët në vijimë.