Blerta Sopaj Moderatore e emesionit DIASPORA SHOW

0
559
Loading...

DIASPORA SHOW
Rifillon emisioni shumë i kerkuar DIASPORA SHOW me format dhe Moderatore të re këtu ne RTV Syri Blue Zvicër.
Blerta Sopaj me plotë deshiren e flakët dhe dashurinë ndaj Artit, mer iniciativen për pasionin që cdo herë e ka ëndërruar të gjindet në dritaren mediale dhe tani ështe realitet dhe me përkushtim te madh ka filluar përgatitjet e emisionit.
Në marveshje me menaxhmentin e RTV Syri Blue vendosin që në afat të shkurtër kohorë të rifillojmë DIASPORA SHOW për ju teleshikues të nderuar…
Blertës i urojme fillim të mbarë dhe i premtojmë mbështetje të plotë qe të akomodohet dhe të paraqesë më të mirën e mundur për ju miq dhe teleshikues të dashur.
Suksese Blerta!

Loading...